Stitna zlezda

br. pregleda: 2.05K

Postovani, molim Vas za tumacenje ovih laboratorijskih nalaza.
Tsh: 0.90 (0.55-4.78)
Ft4: 10.9 (10.2-21.9)
Ft3: 3.70 (3.50-6.50)
Brine me sto su niski i Ft3 i Ft4 i Tsh. Radjen mi je i UZ stitne zlezde i sve je dobro. Nemam terapiju. Ekg i pregled kardiologa uredni. Stalno sam umorna, anksiozna, bez volje, povremeno mi je povisen pritisak, posebno donji, otkucaji srca su mi takodje cesto visoki, posebno nakon jela. Imam stalno glavobolje, secer mi je uvek nizak. Stopala su mi uvek otecena i hladna. Pre nekoliko meseci sam imala i gubitak svesti tokom fizicke aktivnosti. Molim Vas za odgovor.

Dr Slobodan Gajić Odgovorio na pitanje 15. 01. 2022.

Stitna zlezde je u redu.Uzmite Se 100 mg 1×1 I Xalol table. 0.25 mg 2×1

Dr Slobodan Gajić Odgovorio na pitanje 15. 01. 2022.