negativan test na kovid

br. pregleda: 504

Poštovani, članu porodice potvrdjen kovid-19 pre 4 dana, imam iste simptome, temp.37.2-37.8 kasljem isao na test i uradio analize..Test se pokazao negativnim…Col centre COVID-a 19 zovem ceo dan niko se ne javlja..šta treba da radim? Trebam li neku terapiju?

Ovo su rezultati…Hvala

KS-PARAMETAR REZULTAT JEDINICA REF.VREDNOST (ODRASLI-MUSKARCI)
eK-Eritrociti (RBC) 5.02 1012/L 4.50-6.50
eK-Leukociti (WBC) 8.0 109/L 4.0-10.7
eK-Hemoglobin (HGB) 164 g/L 130-170
eK-Hematokrit (HCT) 50.9 % 40.0-54.0
eK-MCV 101 fL 80-100
eK-MCH 32.7 pg 27.0-32.0
eK-MCHC 322 g/l 320-360
eK-Trombociti (PLT) 176 109/L 150-400

LEUKOCIT. FORMULA REZULTAT JEDINICA REF.VREDNOST (ODRASLI-MUSKARCI)
eK-NEU 76.5 % 50.0-70.0
eK-LYM 11.8 % 25.0-40.0
eK-MON 9.4 % 2.0-12.0
ek-EOS 2.0 % 0.0-5.0
ek-BAS 0.3 % 0.0-2.0
ek-NEU 6.13 109/L 2.06-6.49

eK-LYM 0.94 109/L 1.19-3.35

ek-MON 0.75 109/L 0.12-0.84

ek-EOS 0.16 109/L 0.0-0.43

ek-BAS 0.03 109/L 0.0-0.10

Metoda: el. impedanca,flowcitometrija
ANALIZA REZULTAT JED. REF. VREDNOSTI METODA
cK- Sedimentacija
eritrocita 13 mm/h < 20 mod.Westergreen
eK,s-C-reaktivni protein
(CRP)-POCT metodom 13.97 mg/L < 10 imunoturbidimetrija

Odgovorio na pitanje

Ma osnovu rezultati najberovatnije je bakterisku infekciju ukljuciti Levoxu 500 mg 2×1 7 dana .Pratiti CPR d dimer I kks

Odgovorio na pitanje